Stacks Image 1559
Gender Marketing Logo

Als je toch ergens
over wilt twijfelen,

twijfel dan over de grenzen
van je mogelijkheden.


Stacks Image 1519

ERVARINGEN

Ik heb een paar consulten van Dyana gehad in de tijd dat ik emotioneel ondersteuning kon gebruiken. Zij gaf mij zeer zorgvuldige consulten, ik voelde me gezien en gesteund. Ik kreeg weer hoop. Dyana benoemde de dingen waar ik mee bezig was, zonder dat ik haar hier over ingelicht had, vaak in dezelfde bewoordingen als dat ik ze in mijn hoofd had. Daarbij bood ze mogelijkheden die ik zelf uit kon proberen om mijn problemen op te lossen. Dat is niet altijd even makkelijk geweest maar wel effectief en …..ik kon weer de regie over mijn eigen leven en geluk oppakken en dat geeft altijd kracht. Door in beweging te blijven voelde ik me beter en op termijn kon ik mijn situatie veranderen. Zoals gezegd heeft Dyana mij daarin echt gesteund, door haar was het iets makkelijker. Dank Dyana.
Brigitte - Breda - Readings en fotoreadings
Hey Dyana, je behandeling heeft wel ingeslagen hoor. De rest van de dag niets gemerkt maar 's avonds kwam de man met de hamer. De dingen die ik bij jou benoemde voelde ineens veel helder en duidelijker. Ik kan nu mijn grenzen en mijn 'nee' meer voelen. Fijn, alweer een stapje verder. Dank je wel.
Silvie - Eindhoven - Cranio Sacraal Consult
In een rustige omgeving de zachtheid van de massage ervaren, het gaf me veel ontspanning. Dank je wel Dyana voor deze fijne ervaring! Naschrift: Ik wilde je nog laten weten dat ik mij 2 weken na de behandeling erg goed heb gevoeld.
Lida - Breda - Cranio Sacraal consult
Hallo Dyana, ik vind het fijn dat je snel reageert en de antwoorden zijn helder en bijzonder. Het geeft mij duidelijkheid en haalt de onrust bij mij weg. Ik zal zeker weer bij je komen als ik met vragen zit. Dank je wel Dyana,
Groetjes Miranda - Fotoreadings

Wat voelt het licht en helder in mezelf nu een aantal weken nadat ik bij je ben geweest! Tijdens het cranio sacraal consult/healing raakte ik in een diepe ontspanning en tegelijk voelde ik me heel helder. Ik was me op dat moment niet echt bewust van de helderheid, dat kwam later in de weken daarna. Ik kreeg antwoorden op vragen die ik had voor de healing en het voelde voor mij als het begin van een soort helingsproces in mezelf, op een zachte, krachtige en liefdevolle manier, heel fijn. Dankjewel en heel veel sprinkel-sprankels voor jou!
Hartegroet, Diana _ Cranio Sacraal Consult
Een Zielsliefde ontmoet, het is mij gebeurd… Mooi, bijzonder en wat er dan gebeurd? Zowel geestelijk, lichamelijk, emotioneel. Intens en ronduit overweldigend voor een mens. Wat zou ik het fijn vinden als iemand eens met mij mee zou zien, wat gebeurd hier met mij/ons? Dyana, zo mocht ik bij jou mijn vragen neerleggen. Een paar vellen vol geschreven woorden kwamen terug. Woorden die ik intuïtief al aanvoelde, een houvast waarmee ik echt verder kan. Geschreven door een persoon, zo fijnbesnaard, zo zuiver en zo oprecht. Bedankt Dyana hiervoor…
Harte groet, Rachel - Fotoreadings
Hoi Dyana, Het gaat beter met me! Wat heerlijk om te voelen. Het slapen gaat veel beter en de brom in mijn oren is er nog wel, maar minder. Ik heb genoten van de cranio behandeling. Het was zo heeeeeeeeeeeerlijk om 's even helemaal te kunnen ontspannen in een veilige omgeving DANK JE WEL daarvoor!
Annemieke - Eindhoven - Cranio Sacraal Consult
Beste Dyana, Dank je wel voor de uitgebreide beschrijving. Ik kan er zeker wat mee. Met name herkenning. En het feit dat ik op de goede weg ben, maakt dat ik het weer een poos kan volhouden in mijn zoektocht naar mezelf. Veel succes met je eigen werk.
Met hartelijke groet, Jolanda - Fotoreading
Nogmaals heel hartelijk dank voor je reading. Mijn vader is steeds vaker bij mij en het lukt mij redelijk om een kanaal te zijn voor hem. Tof he! Jij/jullie hebben een er een belangrijk aandeel in gehad om mijn vertrouwen te winnen om kanaal te kunnen zijn.
Liefs Esther - Fotoreadinghoogsensitiviteit, levensvragen, consult, consulten,readings, counseling, een goed gesprek, spiritualiteit, fotoreading, zelf inzicht, feedback reading, healing, spiritueel, advies, problemen, automatisch schrift, Creatieve Workshops, Dansen, Bewegen, zelfontplooiing, zelfontwikkeling, therapie, begeleiding, coaching, Betrouwbaar, De grootmoeders, meditatie, bijeenkomsten, mediamieke, mediamiek, paranormaal, spiritueel, paragnost, relatie, relatie problemen, vreemd gaan, vertrouwenspersoon, Wat brengt de toekomst, verliefd op een ander, verliefd, Beschilderen, stenen, beschilderde stenen, precious, kostbaar, symbolische, runen, kleine, geschenkjes, goedkope cadeautjes, kleine cadeautjes, eigentijds, persoonlijke, persoonlijk, authentieke, authentiek, sjamanisme, Cadeaubon, persoonlijk, authentiek, klein cadeautje, cadeau bon, goedkoop, cadeau, moederdag, vaderdag, beterschap, van harte gefeliciteerd, kop op, Valentijn, speciale, speciaal, boodschap, bijzonder, channelen ncraniosacraal, cranio sacraal, therapie, ontspanningsmassage